Skip to content

Tehnici de comunicare la chat

Când începeți să lucrați ca modele într-un studio de videochat, este posibil să aveți așteptări de la traineri. Aceștia vă vor oferi diferite tehnici de comunicare la chat pentru a vă ajuta. De asemenea, vă vor învăța tehnici de comunicare pe care să le utilizați în fața camerei. În plus, vă ajută pentru a impresiona membrii și pentru ca totul să meargă bine.

În realitate, situația este mai complexă. Înainte de a intra într-o conversație privată cu un model, fiecare membru are un moment de atracție inițială. Aceste momente sunt de doar câteva secunde, timp în care modelele au șansa de a capta atenția membrilor. Cine credeți că se va lăsa impresionat de fraze standard fără ca modelul să comunice ceva semnificativ prin limbajul trupului? Un show privat este, în primul rând, despre model și modul său de comunicare.

Conversația la chat

Activitatea de videochat nu urmează un șablon standard, în care spui câteva cuvinte și totul merge bine. Sau, cel puțin, ceea ce funcționează cu un membru cu siguranță nu va funcționa și cu alții. Acest aspect nu ar trebui să ne surprindă, dat fiind că oamenii sunt diferiți. Pentru fiecare dintre ei conceptul de divertisment are sensuri diferite.

Începerea unei conversații cu expresii precum „hai să-ți arăt” sau „hai în privat” cu siguranță nu duc într-o direcție bună. Oricine ar aprecia o abordare, cum ar fi „Cum a fost ziua ta?” sau „Cu ce te pot ajuta?”. Acestea deschid o conversație fără prejudecăți și mult mai relaxată. Trebuie să te folosești de tehnici de comunicare pozitive și atractive pentru utilizatori. 

Tehnici de comunicare la chat

De asemenea, abordarea personală este crucială. Când îi ceri cuiva să vorbească despre el, conversația începe rapid, se evită momentele de tăcere și discuția se leagă. Prin urmare, poți să-l întrebi pe vizitatorul camerei tale despre el. Sau chiar să spui direct: „Este în regulă dacă te întreb câte ceva despre tine?”. Este important să fii atentă la detalii și să reții informațiile pe care acesta ți le spune despre el. O dată ce îl cunoști mai bine, vei putea interacționa cu membrul într-un mod care să fie profitabil pentru tine. Dacă membrul se întoarce mereu pentru a te vizita, ai șansa să-l fidelizezi. Trebuie să menții un ton prietenos și să cunoști detalii despre el și viața lui, așa cum se confesează.

Membrii în cameră

Ei sunt acolo pentru un motiv. Oamenii au dureri, dezamăgiri, au zile proaste, simt nevoia de a se deconecta de la realitate. Dacă îl înțelegi pe membru, ce își dorește și de ce, atunci este un câștig reciproc pentru ambele părți. Arată înțelegere și validează-i stările pentru a-i câștiga simpatia: „Înțeleg ce spui, este normal să te simți astfel”. Apoi, continuă cu un „dar” pe care îl poți direcționa în direcția dorită, continuând discuția cu o invitație. Folosește un îndemn precum „Hai, să vedem, să încercăm, să facem asta sau asta”.

Tehnici de comunicare la chat

Există numeroase tipologii umane, iar tocmai de aceea există training pentru modele. În final, fiecare model poate adopta orice fel de atitudine și nu doar aspectul fizic contează. Unii se lasă purtați de imaginație și vei stârni interesul lor. Îi vei atrage în chat privat atunci când le oferi o provocare. Aceasta poate fi: „Imaginează-ți că sunt cu tine; cum ar fi să poți trăi visul tău în realitate?”. Alții au nevoie de un îndemn, să fie convinși că fac bine ceea ce fac. Alții își doresc implicare, nu doar să te privească, și atunci ar fi bine să te adaptezi. În funcție de fiecare membru trebuie să pui în aplicare diferite tehnici de comunicare și atracție. 

ro_RO